Om Multiarena

MULTIARENA AS EDUSTAA SIGNATURE FENCING AND FLOORING SYSTEMS:IA, MAAILMAN SUURINTA SIIRRETTÄVIEN LATTIOIDEN VALMISTAJAA JA VUOKRAAJAA

Signature on markkinajohtaja useimmilla yritysaloillaan ja sillä on erittäin vahva asema amerikkalaisilla markkinoilla. Signaturen lattiaratkaisuja käytetään useilla arvostetuilla areenoilla ja stadioneilla maailmalla ja ne ovat osoittaneet vahvuutensa kovassakin käytössä.

Multiarena AS toimii maahantuojana pohjoismaisille markkinoille. Joillakin yritysaloilla Multiarena AS ylläpitää myynti- ja asiakasseurantaa.

Joillakin segmenteillä suosittelemme, että asiakasseuranta tapahtuu jälleenmyyjiemme kautta, jolloin tuotteidemme käyttäjät saavat parasta mahdollista palvelua.

Siirrettävät lattiat ja suojamatot

Järjestitpä konsertin tai pienemmän tilaisuuden, Multiarenan päällysteet suojaavat alustaa, kuten tekonurmea, nurmialuetta tai tekojäätä. Joskus olemassa olevat lattiapinnatkin tarvitsevat suojausta, esimerkiksi urheiluhallin lattia.

Voit varustaa kiinteistön tai areenan tarpeittesi ja aktiviteettien mukaan. Tilojen joustavalla käytöllä parannat liikevaihtoasi järjestämällä erilaisia messuja, konsertteja, yhtiökokouksia, palkintojenjakotilaisuuksia ja muita tapahtumia.

Tuotevalikoimistamme löytyy myös tanssilattioita, autotallin lattioita ja erityislattioita auto- ja venemessuille.

Siirrettävät tiet, parkkialueet ja tiemerkinnät

Monet kiinteistönomistajat haluavat suojata ympäristöään mahdollisimman hyvin erilaisten tapahtumien tai korjaustöiden aikana. Multiarenan ajoalustat kestävät jopa 80 tonnin painon ja niiden kokoamiseen riittää yksi henkilö. Tuotteilla on 7 vuoden takuu!

Meillä on myös tukilevyjä nosturin jaloille, joille saat elinikäisen takuun!

Comments are closed.