Tuotteet

Tuotteemme
“Meidän lattiajärjestelmiämme käytetään ympäri maailmaa”
EventDeck

eventdeck

EventDeck on täydellinen ja kohtuuhintainen valinta tekonurmen, nurmikon tai lattiapintojen suojaamiseen tapahtumissa, joissa liikutaan kävellen, pidetään myyntikojuja tms.

Siirrettävä lattia sopii erityisen hyvin suurten, tasaisten pintojen suojaamiseen, kun kustannukset halutaan pitää matalana.

Lue lisää EventDeck:stä
UltraDeck

ultradeck

UltraDeck on tukevampi siirrettävä lattia, jonka painonsietokyvyn rajoissa voi käyttää useampia ajokorttiluokka B1:n ajoneuvoja, kuten kumipyöräisiä trukkeja ja pieniä nostureita.

UltraDeck:issa on erityisiä laajenemismoduuleja, joiden avulla materiaali voi liikkua esimerkiksi auringonvalossa ilman, että pintaominaisuudet kärsivät. Suosittelemme kokoonpanoa, jossa on näitä moduuleja ja päätymoduuleja, joita käytetään ramppeina.

Lue lisää UltraDeck:stä


ArmorDeck

armordeck

ArmorDeck on markkinoiden vahvin siirrettävä lattiajärjestelmä. Vahvat, neliömetrin kokoiset moduulit voidaan lukita toisiinsa myös fyysisesti. Vakiopainonsietokyky on 12,6kg/cm2 ja sisäänrakennetun erikoispohjan (pads) kanssa jopa 22,68kg/cm2.

ArmorDeck on valmistettu kestämään vakaana painavaa lastia ja suojaamaan samalla sekä tekonurmea, että nurmialueita.

Vakiorajoitusten sisällä voit ajaa useampia kuorma-autoja ja puoliperävaunuja, sekä käyttää kurottajaa ja useimpia markkinoilla olevia nostolaitteita.

ArmorDeck3, sisäänrakennettuine erikoispohjineen, kantaa raskaammat ajoneuvot, kuin mikä on normaalisti sallittua norjalaisilla teillä!

Lue lisää ArmorDeck:stä
HexaDeck

hexadeck

HexaDeck on siirrettävä lattia- ja tiejärjestelmä raskaalle liikenteelle. Moduulit ovat kevyitä ja helposti käsiteltäviä.

Kuljetuksen aikana pinta antaa hieman periksi optimaalisen pidon saavuttamiseksi.

Soveltuu hyvin erilaisiin erikoistapahtumiin ja armeijakäyttöön.

Lue lisää HexaDeck:stä


DuraDeck

duradeck

DuraDeck suojaa kaikenlaisia herkkiä maaperiä esimerkiksi ruohikkoja, puutarhoja, luonnonpuistoja tai urheilutiloja. DuraDeck suojaa mm. asfalttia tai mukulakiviä rakennustöiden aikana. Ajoalustat helpottavat pääsyä vaikeiden alustojen, kuten hiekan tai mudan ylitse.

DuraDeck on hyödyllinen mm. hinausautoille, minikaivureille, nostureille, kaivinkoneille ja muulle raskaalle kalustolle. Voidaan käyttää myös isona työmattona poraus- ja kaivaustöissä. DuraDeck soveltuu myös väliaikaiseksi lattian tai seinien päällysteeksi.

Lue lisää DuraDeck:stä

MegaDeck

megadeck

Multiarenan MegaDeck on ajolevysysteemi joka on tehty suurimmista levyistä ja jolla on parhaimmat kanto-ominaisuudet. MegaDeck suomatot ovat ihanteellinen ratkaisu painavan kaluston siirtämiseen pehmeällä ja märällä alustalla. Olosuhteisiin välittämättä se antaa kestävän ja tasapainoisen pinnan joka samalla suojelee alustaa.

Suomatot ovat erinomainen väliaikaisten teiden rakennusaine pehmeällä maalla.

Yksittäiset megaDeck matot ovat tehty HDPE:stä ( high density polyethylene) joka tekee tuotteesta aivan erityisen vahvan, kemikaalien- ja säänkestävä ja se kestä myös teollisuukäytössä.

Lue lisää MegaDeck


IceCover

icecover

Multiarenalla on erittäin hyviä ratkaisuja tekojään suojaamiseen.

EventDeck Ice on eniten käytetty järjestelmä jäähalleissa ympäri maailmaa. Painorajoituksen mukaan sen päällä voi ajaa useimmilla ajokorttiluokka B:n ajoneuvoilla, mm. kumipyöräisillä trukeilla. EventDeck Ice:lla on hyvä lämmöneristyskyky ja pinnassa hyvä pito.

ArmorDeck Ice on erittäin vahva siirrettävä lattia, jolla on myös erittäin hyvä lämmöneristyskyky. Voit ajaa areenalle kuorma-autoja, kurottajia ja raskaita nostolaitteita.

Lue lisää IceCover:sta

Floor Cover

floorcover

Suojaa olemassa olevat jumppasalin lattiat tai parketit tapahtumien aikaan. Multiarenan päällysteet suojaavat naarmuilta ja tahroilta, joita voi aiheutua tuolista tai tapahtumavälineistöstä.

GymShield: Päällyste, jota saa eri paksuisena. Päällyste säilytetään rullalla, rullat ovat telineessä, jonka voi työntää saliin. Asennetaan osittain päällekkäin ja liitokset teipataan erikoisteipillä.

CarpetDeck: Järjestelmä, joka koostuu suurista matoista. Matot säilytetään ja kuljetetaan sopivissa vaunuissa. Matot pysyvät alustassa oman painonsa, sekä tyhjiökiinnityksen avulla.

GymDeck: Järjestelmä, jossa mattopaloja kootaan yhteen palapelin tavoin niin, että ne pysyvät tukevasti paikoillaan.

Lue lisää FloorCover:sta

Comments are closed.