ArmorDeck 1

armordeck1-front

ArmorDeck | ArmorDeck 2 | ArmorDeck 3 | ArmorDeck 1 Kuvagalleria

ArmorDeck 1

VAHVA SIIRRETTÄVÄ LATTIA NURMIKOIDEN SUOJAKSI HYVÄLLÄ PAINONSIETOKYVYLLÄ

ArmorDeck 1:n painorajoitus on 12,6kg/cm2. Tämä tarkoittaa sitä, että lattia on suunniteltu kestämään useimmat trukit, kuorma-autot, puoliperävaunut, kurottajat ja nostimet.

Moduulin koko on 106cm x 106cm x 5cm ja alapinnan kuviointi on suunniteltu jakamaan painoa tasaisesti, joten lattia ei painu nurmen sisään.

ArmorDeck:n kaksisuuntainen ristikkokuvio on erittäin vahva ja ilman teräviä kulmia. Niin ikään vahvuutta lisäävät vahvat kaaret, jotka kiinnittävät moduulit toisiinsa. Ne ovat myös tärkeä osa painonjakoa ja lisäävät kantavuutta ja lattian vakautta.

Tasaista painonjakoa voi entisestään lisätä lukitsemalla moduulit toisiinsa. ArmorDeck 1:ssä on sisäänrakennettu camlock-lukitus, joka on helppo lukita umbraccotangolla. Näin estetään lattian vääntymisiä ja muutenkin parannetaan sen vakautta.

Pinnan pienet reiät huolehtivat fotosynteesistä, joten nurmikko pysyy elinvoimaisena. Alapinnan ristikkokuvion ansiosta ilma pääsee kiertämään lattian alla, joten nurmikko ei pääse tukahtumaan tai pahimmassa tapauksessa kuole.

Parasta laatua auringonvalosta huolimatta

ArmorDeck-tuotteet valmistetaan pitkälle kehitetystä High Density Plastic (HDPE) materiaalista, jonka sisältämät aineet suojaavat auringon ultraviolettisäteilyn aiheuttamilta hajoamisilta ja haurastumisilta jopa viiden vuoden ajan.

Jos ArmorDeck 1 valitaan värissä, joka heijastaa auringonvalon tehokkaasti, ei tavallisesti tarvitse käyttää vahvistuksena erillisiä laajennusmoduuleja. Vakiovärinä on vaaleanharmaa.

Ilmastovyöhykkeillä, joissa lämpötilamuutokset ovat suuria auringonvalon vaihtelusta johtuen, käytetään erityisiä laajennusmoduuleja. Näiden liukuominaisuuden vuoksi materiaali pystyy liikkumaan vapaasti ja lattian pintaominaisuudet säilyvät. Lattia pysyy koossa ja lukittuna.

Vakioväri harmaa, seuravärit, translucent tai transparent

ArmorDeck:n vakioväri on harmaa. Halutessasi saat sen myös muissa väreissä. Logo, tai seuratunnus on myös mahdollista painaa tuotteen pintaan.

ArmorDeck:n saa myös muodossa, jossa auringonvalo pääsee koko pinnasta läpi. Translucent-päällyste on valkosävyinen. Transparent taas läpikuultava päällyste, jolloin alla oleva pinta esimerkiksi ruoho, kuultaa läpi.

ArmorDeck 1 jaloilla tai ilman jalkoja

ArmorDeck 1 voidaan toimittaa jaloilla varustettuna. Ristikkokuvioinnin alle esiasennetut jalat jakavat painoa entistäkin paremmin.

ArmorDeck 1 tekonurmella tai sisätiloissa

Mikään ei estä käyttämästä erityisesti nurmikoille suunniteltua siirrettävää lattiaa myös tekonurmella tai sisätiloissa. Tärkein perustelu valinnalle tälle valinnalle onkin monikäyttöisyys ja mahdollisuuksien lisääntyminen vuokrattaessa.

Rei`itetty päällyste hoitaa ilmanvaihdon myös tekonurmella.

Jos pidetään tärkeänä, että mitään nesteitä ei pääse pinnasta läpi, suositellaan käyttämään lukittua lattiajärjestelmää.

Comments are closed.