ArmorDeck 2

armordeck2-front

ArmorDeck | ArmorDeck 1 | ArmorDeck 3 | ArmorDeck 2 Kuvagalleria

ArmorDeck 2

VAHVA SIIRRETTÄVÄ LATTIA TEKONURMEN SUOJAAMISEEN

ArmorDeck 2 on suunniteltu erityisesti tekonurmen suojaamiseen, mutta sopii myös hyvin vahvaksi lattiaksi telttoihin.

ArmorDeck 2:n painorajoitus on 12,6kg/cm2. Tämä tarkoittaa sitä, että lattia on suunniteltu kestämään useimmat trukit, kuorma-autot, puoliperävaunut, kurottajat ja nostimet.

Moduulin koko on 106cm x 106cm x 5cm ja alapinnan kuviointi on suunniteltu jakamaan painoa tasaisesti, joten lattia ei painu alustan sisään.

ArmorDeck:n kaksisuuntainen ristikkokuvio on erittäin vahva ja ilman teräviä kulmia. Niin ikään vahvuutta lisäävät vahvat kaaret, jotka kiinnittävät moduulit toisiinsa. Ne ovat myös tärkeä osa painonjakoa ja lisäävät kantavuutta ja lattian vakautta.

Tasaista painonjakoa voi entisestään lisätä lukitsemalla moduulit toisiinsa. ArmorDeck 2:ssa on sisäänrakennettu camlock-lukitus, joka on helppo lukita umbraccotangolla. Näin estetään lattian vääntymisiä ja muutenkin parannetaan sen vakautta.

Lattiaa poistettaessa pohjan ristikkokuvio näkyy tekonurmen pinnassa. Tämä ei ole ongelma hyvälaatuiselle tekonurmelle. ArmorDeck-tuotteita suosittelee myös maailman johtava tekonurmenvalmistaja, Field Turf Tarkett.

Comments are closed.