ArmorDeck 3

armordeck3-front

ArmorDeck | ArmorDeck 1 | ArmorDeck 2 | ArmorDeck 3 Kuvagalleria

ArmorDeck 3

Markkinoiden vahvin siirrettävä lattia

ArmorDeck 3 (AD3) toimitetaan sisäänrakennetulla erikoispohjalla varustettuna, joka on valmistettu lisäämään kantokykyä huomattavasti. Tällä ratkaisulla painonsietokyky on jopa 22kg/cm2. Se on melkein tuplaten verrattuna ArmorDeck 1:een tai ArmorDeck 2:een. ArmorDeck 3:n painonsietokyky on nostettu korkeammalle, kuin mikä on normaalisti sallittua norjalaisella tieverkostolla.

ArmorDeck 3 voidaan yhdistää saumattomasti ArmorDeck 1:een ja ArmorDeck 2:een. Tämä lisää joustavuutta lattian asentamisessa ja antaa lisää mahdollisuuksia erilaisten tilavaatimusten suhteen koko suojeltavalla alueella.

Huomaa, että ArmorDeck 3:lla saa aikaan lähes tasapohjaisen lattiajärjestelmän.

Jos suojaat nurmikoita, vakiokokoonpanoa ei kannata käyttää tapahtumissa, jotka kestävät pidempään kuin 2-3 päivää. Koska auringonvalo ei pääse pinnasta läpi, nurmikko voi vaurioitua.

Translucent tai transparent

Multiarenan ArmorDeck:ä saa nyt myös muodossa, jossa auringonvalo pääsee läpi koko pinnasta. Translucent-päällyste on valkosävyinen. Tämä erikoispäällyste päästää lävitseen niin ilman, veden kuin valonkin, joten nurmikko säilyy elinvoimaisena huomattavasti paremmin kuin käytettäessä vaikkapa metallilevyjä.

Sen lisäksi, että metallilevyt huonontavat nurmikon laatua, ne ovat myös raskaita ja ne on nostettava paikoilleen koneen avulla. Tämä lisää sekä asennusaikaa, että kustannuksia.

Saatavilla on myös täysin läpinäkyvää transparent-päällystettä. Kantavuus ja laatuominaisuudet pysyvät samana, mutta erona on pinnan alla oleva alusta esimerkiksi nurmikko, joka kuultaa päällysteen läpi.

Kaikenlaiselle raskaalle kalustolle

ArmorDeck:n ansiosta kaikenlainen raskas kalusto pääsee nurmikoille. Siirrettävän lattian pohjan rakenne varmistaa, etteivät moduulit painaudu nurmikon sisään.

ArmorDeck 3:n soveltuu ongelmitta myös hyvänlaatuiselle tekonurmelle. ArmorDeck-tuotteita suosittelee maailman suurin ja tunnetuin tekonurmenvalmistaja, Field Turf Tarkett.

Comments are closed.