EventDeck 1

decathalon-L

EventDeck | EventDeck 2 | EventDeck 1 Kuvagalleria

EventDeck 1

EventDeck 1 on moduulinen päällyste, joka on suunniteltu nurmikon suojaamiseen. Samalla EventDeck on myös ilo silmälle kun siirrettävä lattia on koottu.

EventDeck 1 on myös kohtuuhintainen vaihtoehto varustettuna erinomaisilla ominaisuuksilla, jotka sopivat sekä pieniin, että suuriin tilaisuuksiin.

Event Deck 1 on rei`itetty, jotta ilma, vesi ja auringonvalo pääsevät läpi nurmikon käyttöön. Kasvihuonemaisista olosuhteista johtuen asiakkaat usein toteavat nurmikon näyttävän paremmalta kuin ennen, vaikka se on ollut siirrettävän lattian alla päiviä.

EventDeck 1 on erittäin käyttökelpoinen lattia kaikilla tasaisilla ruohopinnoilla. Sileät rinteetkään eivät ole este, esimerkiksi golfkentällä. Ruohon on hyvä olla vastaleikattu, kun siirrettävää lattiaa asennetaan, ettei lattia jää ”kellumaan”.

EventDeck Asennusajat

EventDeck on nopea asentaa ja helppohoitoinen, joten myös työaikaa säästyy.

Alue

37.1612 m2

222.967 m2

929.030 m2

5574.182 m2

Asennusaika

15 minuuttia – 1 henkilö

1 tunti – 2 henkilöä

3 tuntia – 4 henkilöä

8 tuntia – 14 henkilöä

EventDeck Moduuli

EventDeck toimitetaan, asennetaan ja puretaan yleensä lavoittain, jolloin työtehokkuus lisääntyy. Nämä isot kokoonpanot voi myös tilapäisesti purkaa, jos se on tarpeen. Pienillä moduuleilla on helppo suojata myös nurkat ja muut ahtaat paikat.

Värin valinta

Ulkotiloihin suositellaan ensisijaisesti valkoista, koska se heijastaa parhaiten auringonvaloa ja täten vältetään, tai vähennetään laajennusmoduulien tarvetta.

Jos valitaan muita värejä esimerkiksi seuravärejä, tai erilaisten teemojen mukaan, väliaikaisessa lattiassa tulisi aina käyttää patentoituja ”Expansion joints”-laajennusmoduuleja, joiden avulla materiaali voi liikkua vapaasti ilman, että pintaominaisuudet heikkenevät. Tämä pidentää hieman asennusaikaa.

Painorajoitus

Kulutusta kestävät moduulit kestävät suhteellisen suurta painoa. Tuolit, pöydät, myyntikojut ja olutteltat voi hyvin laittaa lattian päälle. Tavarat kannattaa kuljettaa pyörien päällä. Jos moduuli särkyy, sen voi vaihtaa helposti ja edullisesti, oli se missä kohdassa tahansa.

Puhdistus

Puhdistus ja huolto ovat helppoa käyttäen tavallisia puhdistusaineita ja harjaa tai painepesuria. Tehokkain tapa on tietysti pestä lattia ennen purkamista.

Alan johtava laajennusmoduuli

Muovilattia pystyy laajenemaan ja kutistumaan riippuen lämpötiloista. Tämä ilmiö voi aiheuttaa lattian vääntymistä tai aaltoilua, palojen irtoamista tai muuta epätasaisuutta.

Multiarenan kilpailijoilla ei näy olevan tähän yleiseen ongelmaan muuta ratkaisua, kuin asentaa lattiaan parin sentin raot. Nämä reunat lisäävät ihmisten kompastumisia ja voivat myös estää liikkumista.

Vain Multiarenan tuotteilla on laajennusmoduuleja, jotka torjuvat lämpötilan vaihtelusta johtuvia suuria ongelmia. EventDeck:n laajenevat liitokset, samantapaiset kuin silloissa, rakennuksissa ja moottoriteillä, ovat ratkaisu tätä luonnollista liikehdintää vastaan.

Ennen kun EventDeck:n liitokset (Expansion Joint) tulivat markkinoille tapahtumien ja konserttien järjestäjät, stadionin johtajat ja muut järjestelyissä mukana olevat tahot joutuivat yksinkertaisesti hyväksymään ilmaston aiheuttamat muutokset.

ED-XJ:n kanssa tapahtumanjärjestäjät voivat luottaa siihen, että EventDeck kestää vuorokauden vaihtumisen aiheuttamat lämpötilamuutokset ilman vääntymisiä ja aaltoilua.

Turvamerkinnät

EventDeck:n ulkoreunoihin on saatavilla vakiovärien lisäksi heijastava keltainen, jolla alueita voi rajata. Sillä merkitset selvästi turvalliset kulkureitit, esimerkiksi rullatuoleille ja vaunuille.

Toimitustiedot

EventDeck pakataan kerroksittain kuormalavoille.

Lavan koko 101.6cm x 121.92cm x 190.5cm – 92.9030m2

Kuorman sisältö

12.192m kuorma-auto

14.6304m kuorma-auto

16.1544m kuorma-auto

 

20 lavaa

24 lavaa

26 lavaa

 

1858.060m2

2229.672m2

2415.479m2

EventDeck toimitetaan kuormalavoilla, joiden mitat ovat 101.6cm x 121.92cm x 190.5cm. EventDeck moduulit ovat lavassa kokoonpanossa, jossa 3 x 12 moduulia on asennettu yhteen ja valmiina käytettäväksi. 20 jalan konteissa on n. 1100m2 valmista lattiaa, ja 40 jalan kontissa n. 2500m2.

Kontin sisältö

6.096m

12.192m

 

20 FC Container

40 FC Container

 

1146.423m2

2543.685m2

Comments are closed.