GymShield

brush-assembly

Floor Cover | GymDeck | CarpetDeck

Päällystejärjestelmä urheiluhallin ja voimistelusalin lattian suojaamiseen

GymShield soveltuu hyvin urheiluhalleihin. GymShield:ä on saatavilla eri paksuisena rullissa, jotka tavallisesti on asetettu telineeseen.

GymShield:n käyttö ja asennus on helppoa. Tavallinen voimistelusalin lattia voidaan peittää Gymshield:llä kahden henkilön voimin puolessa tunnissa. Tapahtumia varten suoja vain vedetään rullasta lattian päälle. GymShield suojaa lattiaa naarmuilta, joita jalkineista, huonekaluista ja välineistä voi aiheutua.

Tapahtuman jälkeen GymShield on helppo puhdistaa, purkaa ja varastoida. Rullaat vain päällysteen takaisin telineeseen. GymShield voidaan puhdistaa etukäteen harjaamalla tai pesemällä.

Telineeseen lisävarusteena saatavan motorisoidun kammen ja sisäänrakennettujen puhdistusharjojen avulla päällysteen purkaminen ja puhdistaminen sujuu leikiten.

GymShield ei sovellu käytettäväksi kuljetuslaitteiden kanssa, lukuun ottamatta kumipyöräisiä kärryjä ja vaunuja. Jos tapahtumaan tarvitaan erilaisia kuljetusvälineitä, suosittelemme toisen tyyppistä siirrettävää päällystejärjestelmää tai väliaikaisen siirrettävän tien käyttöä.

colors

GymShield Gym Floor Covers on saatavilla viidessä eri painossa ja pituudessa. Ne voidaan myös sovittaa tilojesi mukaan. Valittavana on useita vakiovärejä, tai voit myös valita värin toiveidesi mukaan.

storage-rack vancouver truck
GymShield on taloudellinen käytössä ja helppo sekä asentaa, että varastoida. Säilytysrulla

Comments are closed.