ArmorDeck Ice

armordeck-ice-main

ICE Cover | UltraDeck ICE | ArmorDeck ICE Kuvagalleria

Jäähallistasi tulee monikäyttöareena vaativiin tapahtumiin

Lisää liikevaihtoasi järjestämällä konsertteja, messuja ja muita tapahtumia jäähallissa ilman, että sinun täytyy poistaa jäätä tai vahingoittaa sitä! ArmorDeck:n jäänpäällyste on markkinoiden kehittynein siirrettävä lattia ja suunniteltu erityisesti kestämään äärimmäisiä painorasitteita.

Raskasta liikennettä tekojäällä

ArmorDeck Ice:n kanssa voit turvallisin mielin päästää trukit, puoliperävaunut, kurottajat ja nostimet areenallesi. ArmorDeck Ice kestää painorasitteita jopa 22kg/cm2, joka on enemmän kuin on sallittua norjalaisilla teillä.

Vahva siirrettävä lattia tekojään suojaamiseen

ArmorDeck Ice:n moduulit ovat kooltaan 106cm x 106cm x 5cm. Moduuleissa on kaksisuuntainen ja voimakas kantokuvio, joka takaa optimaalisen painonjaon ja vakauden. Erikoispohja vahvistaa siirrettävää lattiaa entisestään. Siirrettävän lattian rakenteella on hyvä eristyskyky.

ArmorDeck Ice:ssa on voimakkaat ja vahvat kaarikiinnikkeet, jotka kiinnittävät moduulit toisiinsa. Lisäksi tuotteissa on alumiiniset camlock-lukitukset, joilla moduulit voidaan lukita toisiinsa ja lisätä lattian vakautta. Camlock-järjestelmä on suojattu hyvin ympäröivillä kantorakenteilla, niin etteivät ne irtoa. Jokainen camlock-lukitus on myös rakennettu siten, että ne voi vaihtaa yksitellen, jos vahinko tapahtuu.

ArmorDeck Ice:n paneelit ovat osittain limittäin ja niissä on erikoisrakennettu viemäröinti jätevesille, jolloin jää pysyy suojeltuna parhaalla mahdollisella tavalla. ArmorDeck Ice suojaa hyvin myös muilta nesteiltä, joiden voidaan kuvitella jäätyvän lattialle erilaisten tapahtumien aikaan.

Helppo puhdistaa ja hoitaa

ArmorDeck on valmistettu helppokäyttöiseksi ja -hoitoiseksi. Siinä ei ole mitään koloja, joihin rapa, tupakantumpit tai muut roskat voisivat tarttua.

Jokaisessa moduulissa on hiekkapuhallettu, liukumaton pinta, joka on helppo puhdistaa koneella, tai mopilla ja harjalla. Tasaisessa pinnassa ei ole kuviointeja tai raitoja, jotka keräisivät likaa.

Comments are closed.