UltraDeck ICE

EventDeck Ice

ICE Cover | ArmorDeck ICE | UltraDeck ICE Kuvagalleria

ULTRADECK ICE

Maailman käytetyin siirrettävä lattia tekojään suojaamiseen

Signaturen vahva asema Pohjois-Amerikassa tekee UltraDeck:stä (Event Deck Ice) maailman eniten käytetyn siirrettävän lattian jääareenoiden suojaamisessa.

Tee luistelu- tai jääkiekkoareenastasi monitoimiareena

Ottamalla huomioon vähäiset rajoitukset, voit käyttää jäähalliasi melkein mihin vain. Voit esimerkiksi järjestää konsertteja, messuja ja urheilutapahtumia.

Siirrettävä lattia hyvällä painonsietokyvyllä

Painorajoitus on 1 tonni/dm2, joten voit huoletta käyttää tapahtumassasi henkilöautoja, pakettiautoja, kumipyöräisiä trukkeja, pieniä nostimia ja kurottajia, sekä muita vastaavia ajoneuvoja.

Nopea asennus

Muutama työntekijä ja tavallinen trukki ovat ainoa mitä tarvitset peittämään tavallisen kokoisen kaukalon alle kahdessa tunnissa. Päällysteen purkaminen käy yhtä nopeasti.

Markkinajohtaja turvaa selustasi

Kun tilaat päällysteen Multiarenalta, tiedät että takanasi on maailman suurin tekojään suojien valmistaja. Vielä tärkeämpää on turva, jonka saat ammatti-ihmisiltä, joilla on kokemusta arvostetuista rakennuksista. UltraDeck:n päällysteet ovat laadukkaita ja ne toimitetaan 3 vuoden takuulla.

UltraDeck Ice moduulit

UltraDeck Ice on modulaarinen järjestelmä, joka on nopea asentaa ja purkaa. Päällyste on uskomattoman vahva ja kulutusta kestävä. Erona muihin siirrettäviin lattioihin, UltraDeck Ice on saumaton ja moduulit lukitaan toisiinsa niin, että alusta soveltuu useimpiin aktiviteetteihin. Valmiiksi sovitetut kokoonpanot helpottavat asennusta, eikä erityisosaaminen ole tarpeen. Moduulit lukitaan toisiinsa kiinteästi, ilman peitettäviä saumoja. Samalla vältetään kolot ja halkeamat, joihin korot ja kävelykepit voisivat tarttua ja vaurioitua.

UltraDeck:n moduulit ovat kooltaan 60,96cm x 30,48cm x 2,858cm ja ne koottu valmiiksi kerroksittain asennusta helpottaen. Asennus on helppoa, eikä vaadi erikoistyökaluja tai opaskirjoja.

Moduulien rakenteesta johtuen saumoja ei tarvitse erikseen sulkea ja valmiiksi sovitetut palat asennetaan paikoilleen jalkoja apuna käyttäen. Nopea asennus ja selkää rasittavan työasennon puuttuminen, tekevät UltraDeck:stä markkinoiden kustannustehokkaimman lattiaratkaisun.

Jokaisen ED Ice moduulin pohjassa on kitkakuviointi, joka estää liukumisia ja antaa tunteen laadusta ja vakaudesta. Erona muihin järjestelmiin, joissa tarvitaan lautoja tai vakaajia, EventDeck Ice säilyttää vakautensa käytettäessä trukkeja ja raskaita kuormia kuljettavia ajoneuvoja.

Valmiiksi asennettuna lattia eristää ilmaa siten, että jää pysyy kylmänä ja yleisö lämpimänä. Asiakkaamme kertovat, että eristys on pienentänyt kuluja energiankäytön vähentyessä, ja yleisön viihtyvyys on lisääntynyt, kun ilma hallissa on lämpimämpi lattiaa käytettäessä. Voit siis käyttää jäähalliasi kaikenlaisiin tapahtumiin, kuten muodollisempiin kokoontumisiin, palkintojenjakotilaisuuksiin ja vaativiinkin tapahtumiin.

Jos jostain odottamattomasta syystä moduuli hajoaisikin, vaihdat vain kyseisen moduulin helposti ja nopeasti. Ei ole mitään syytä vaihtaa koko sektiota.

Kokoonpanot

On pääsääntöisesti kaksi tapaa sovittaa UltraDeck jäästadionille.

1. Sovitettuna laitoihin

Tässä tapauksessa lattia leikataan laitoja myöten. Työtä seuraa tarkastaja. Päätymoduulien käyttö rajoittuu henkilösisäänkäynteihin ja sisäänajoramppeihin.

2. Sovitettuna laidan alle

Lattia on tällöin yksinkertaisempi asentaa. Päätymoduuleja voi halutessaan käyttää suureen osaan lattian ympäryksestä. Suurin hyöty tässä asennustavassa on vuokrausmahdollisuuksien lisääntyminen urheilun ulkopuolisille tahoillekin.

Puhdistaminen ja hoito on yksinkertaista

UltraDeck Ice:n tasainen pinta on helppo puhdistaa. Ja koska pinnassa ei ole mitään likaa kerääviä syvennyksiä tai kuviointeja, se myös säilyy puhtaana pidempään. Toisin kuin kuitukankaat, jotka imevät vettä ja muita nesteitä, ja voivat sisältää haitallisia bakteereja, sieniä ja allergian aiheuttajia, UltraDeck on valmistettu korkealaatuisesta polyetyleenimuovista. Asennettaessa ja purettaessa ei tarvitse käyttää suojanaamaria, jota tarvittiin käytettäessä vanhanaikaisia kuitukankaita.

Comments are closed.