UltraDeck

stadion-konsert

UltraDeck 1 | UltraDeck 2 | UltraDeck ICE

UltraDeck

Ihanteellinen telttojen tai stadionin lattiaksi, festivaaleille ja tapahtumiin

UltraDeck on modulaarinen, siirrettävä lattia, jonka jäykkyys lisää painonsietokykyä. Siirrettävä lattiaratkaisu on ihanteellinen hektisempiin tilaisuuksiin, joissa käytetään myös ajokorttiluokka B:n ajoneuvoja ja kumipyöräisiä trukkeja.

UltraDeck toimitetaan kolmessa erilaisessa tuotemuunnelmassa, jotka on suunniteltu erityisesti suojaamaan nurmikkoja, tekonurmea ja tekojäätä.

Lattiamoduulit ovat merkittävästi suurempia ja paksumpia kuin EventDeck, koska sivuja, pintoja ja kiinnityksiä on vahvistettu huomattavasti kestämään raskaitakin painoja. Jokainen moduuli on kooltaan 60.96cm x 30.48cm x 2.54cm ja ne toimitetaan kerroksittain valmiiksi pakattuina 3×4 kokoonpanoissa asentamisen ja purkamisen tehostamiseksi.

Tärkeintä on, että paino jakautuu tasaisesti ja vältytään alustan painaumilta. Tämä tarkoittaa tietenkin sitä, että on pysyttävä valmistajan antamien rajoitusten sisällä koskien kantavuutta.

UltraDeck:n asentaminen on yksinkertaista ja nopeaa, eikä työkaluja tarvita

Asentaminen on nopeaa, eikä vaadi erityisosaamista, -työkaluja tai ohjekirjaa. Kansainvälisesti mitoitetun jalkapalloareenan päällystämiseen kuluu 20 henkilöltä noin 4-6 tuntia.

Moduulien alapinnassa on kanavat, joita pitkin saa helposti vedettyä sähköjohdot esimerkiksi äänilaitteille tai valonheittimille.

UltraDeck on helppo puhdistaa ja hoitaa. Rikkoutuneet moduulit voi irrottaa ja vaihtaa helposti.

Erinomainen rakenne tekee tuotteesta ensiluokkaisen, mitä tulee laatuun, käyttömukavuuteen, asennusaikaan ja kuluihin.

Comments are closed.