UltraDeck 1

ultradeck-1

UltraDeck | UltraDeck 2 | UltraDeck ICE | UltraDeck 1 Kuvagalleria

UltraDeck 1

UltraDeck 1 on rei`itetty siirrettävä lattiajärjestelmä nurmikkoalueiden suojaamiseen

Päällystejärjestelmä on tukeva ja suunniteltu kestämään mm. henkilöautot, pakettiautot ja kumipyöräiset trukit.

Jotta lattiankäyttö olisi optimaalista, tulisi käyttää reunamoduuleja, joita käytetään ramppeina ajoneuvoille. Reunamoduuleja käyttämällä ei myöskään synny pystysuoria reunoja, joihin kompastua.

Alapinnassa on erityisristikko, jonka avulla paino jakaantuu tasaisesti ja näin vältetään ristikon uppoamista ruohoon lattian käytön aikana.

Samalla auringonvalo ja sadevesi pääsevät päällysteen läpi ja nurmikko säilyy hyvänä tilaisuuden ajan. Usein kasvihuonemaiset olosuhteet jopa parantavat nurmikon vointia ja nurmikko näyttää entistä upeammalta päällystettä purettaessa. UltraDeck antaa ihanteellisen suojan niin pehmeille, kuin kovillekin ruohotyypeille.

Päällyste lisää mukavuutta ja salaojituksen avulla ohjaa vedet pois. Tämän vuoksi UltraDeck sopii hyvin teltan lattioiksi, etenkin etuteltoissa leirintäalueilla, tai festivaalialueilla, jotka helposti muuttuvat mutaisiksi jatkuvan toiminnan ja liikenteen takia.

Alan johtava ratkaisu estämään vaihtuvan auringonvalon aiheuttavat materiaalin liikkeet

Kaikki muovilattiat laajenevat ja kutistuvat vaihtuvista sääoloista riippuen. Tämän vuoksi lattia voi vääntyä, aaltoilla, osat irrota toisistaan tai olla muuten epätasainen.

Vain Multiarenan lattioihin saa laajennusmoduuleja, jotka estävät lämpötilan aiheuttamia muutoksia. Samantapaisia ratkaisuja käytetään myös silloissa, rakennuksissa ja moottoriteillä, joissa niillä estetään luonnon aiheuttamia laajentumisia.

Ennen kun laajennusmoduulimme tulivat markkinoille, tapahtumien ja konserttien järjestäjät, stadionin johtajat ja muut järjestelyissä mukana olevat tahot joutuivat yksinkertaisesti hyväksymään ilmaston aiheuttamat muutokset. Käytännössä ongelma ratkaistiin asentamalla lattiaan liikkumisen varalle rakoja, joista oli haittaa useantyyppiselle liikenteelle ja usein esti mm. haarukkatrukkien käytön.

UltraDeck ja laajennusmoduulit ovat miellyttävä ja turvallinen ratkaisu, joka estää aaltoilemisen ja vääntymiset.

UltraDeck:n laajennusliitokset on valmistettu estämään laajentumisia, joita muuttuvat sääolot aiheuttavat.

Voiko lattiaa käyttää, jos alusta on epätasainen?

UltraDeck:ä voidaan käyttää myös tasaisilla rinteillä.

Jos UltraDeck asennetaan rinteeseen, se voidaan tarvittaessa kiinnittää. Kiinnitystarve riippuu kallistuskulmasta ja sademääristä. Suosittelemme käyttämään teippiä, jossa on hiekkapaperipinta. Multiarena toimittaa myös teipin.

Jos maastossa on kantoja, kiviä tai kuoppia, täytyy nähdä vähän enemmän vaivaa kasaamalla lattiapalkkeja ja lohkoja. Jos palkkien välit sovitetaan UltraDeck:n moduulin kokoon, tämä on riittävän tukeva. Muussa tapauksessa käytetään esimerkiksi vanerilevyjä vahvistamassa alustaa.

UltraDeck on ihanteellinen siirrettävä lattia nurmialueiden suojaamiseen, oli sitten kyseessä jalkapallokentät, golfkentät, juhla-alueet, paikoitusalueet, museoalueet tai vastaavat. Multiarenan siirrettävät lattiat tuovat tapahtumiin esteettisen ja mukavan lisän, samalla kun nurmikot pysyvät suojassa.

Käytä vanerilevyjä UltraDeck:n alla, kun tarvitset täysin vaakasuoran pinnan.

Comments are closed.